El taller de risoteràpia dels usuaris del SRC Burriac s’acomiada en un acte a Premià de Mar

El taller de risoteràpia dels usuaris del SRC Burriac s’acomiada en un acte a Premià de Mar

La cloenda es va celebrar a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras de Premià de Mar amb la presència d’usuaris, educadors i familiars

 

La biblioteca Martí Rosselló i Lloveras de Premià de Mar va ser el lloc escollit per fer balanç de l’experiència de risoteràpia que els usuaris del SRC Burriac juntament amb la gent gran del Casal de Curació de Vilassar de Mar i la Casa Benèfica Premianenca van protagonitzar entre els mesos de març i abril. Silvia Isern, la professora d’aquest taller, va donar les gràcies als participants i va destacar el caràcter social i enriquidor de la iniciativa.

 

De fet, van assistir a l’acte representants de tots els grups que van formar part dels tallers. Tots van estar d’acord en que realitzar aquesta activitat els havia aportat beneficis a nivell personal i que estaria molt bé poder-ho tornar a repetir l’any vinent.

 

La xerrada que servia de finalització del taller també va tenir representació dels professionals dels dos casals de gent gran participants i també del consistori de Premià de Mar, mitjançant la presència de la regidora delegada de Medi Ambient i Salut Pública, Olga Safont.