El Viver del CFP inicia la producció en massa

El Viver del CFP inicia la producció en massa

A principis de l’any passat us fèiem partícips de la noticia que el nou servei comercial, el Viver del CFP iniciaria la seva activitat. La intenció era fer una inauguració i compartir-la amb persones vinculades a l’entitat, membres de l’administració i interessats/des en conèixer la tasca que hi duríem a terme. Degut al ràpid avenç de la situació sanitària no va ser possible.

La nostra voluntat era tirar endavant aquest projecte i consolidar-lo durant el 2020. Tot i així,  la inicial parada de tota l’activitat i la posterior necessitat de reinventar-nos, donar prioritat a les urgències que requeria la situació i donar forma a la tasca dels serveis comercials amb la nova realitat va fer que no fos possible.

 

Situació actual del Viver del CFP

L’equip comercial està planificant i iniciant la producció en massa del Viver del CFP. Ara mateix, centrant-se en la producció de grama americana per aquesta temporada, que comença molt aviat.

La producció del viver està enfocada a la venda a clients privats, com poden ser majoristes, particulars i gardens especialitzats del territori. Les tasques que fan actualment són el manteniment d’espais diaris la producció de grama americana, tal i com comentàvem, i de planta aromàtica (farigola, romaní, llorer…), així com plantar festuca, una planta ornamental de jardí que es fa a partir de llavors.

L’equip comercial compta amb el suport persones ateses des del servei Prelaboral, que milloren les seves capacitats i habilitats i, alhora, ajuden a fer créixer l’activitat i producció del viver.

 

Un servei comercial més que ajudi a la inserció de col·lectius vulnerables

L’objectiu del Viver és esdevenir un servei més dels que formem part del departament comercial del CFP amb una doble vessant. Per una banda, esdevenir proveïdor de particulars i millorar l’activitat comercial de l’entitat. I, per l’altra, de promocionar la inserció laboral de persones en risc d’exclusió, especialment, aquelles que tenen una problemàtica de salut mental.