Els locutors dels programes de ràdio del CFP participen a la marató radiofònica de l’Altre Festival

Els locutors dels programes de ràdio del CFP participen a la marató radiofònica de l’Altre Festival

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la VIII edició de l’Altre Festival, el Festival Internacional d’Arts Escèniques i Salut Mental. Des de Pati interior i Bricura, els programa de ràdio del SRC Maresme i l’SRC Burriac, que s’emeten per Mataró Ràdio i Ràdio Premià de Mar respectivament hi hem estat presents, un any més, participant a la marató radiofònica.

 

Una emissió compartida amb altres programes de la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i el Maresme

El dissabte vam estar presents a la marató radiofònica. La vam fer conjuntament amb persones de ràdio Nikosia, de Radioafònics, de Gigantes y Molinos, impulsada per l’associació Arep i de La Tarantela, de Fundació Els 3 Turons.

Vam retransmetre el festival en directe, interactuant amb els locutors i locutores i el públic. També vam aprofitar aquesta oportunitat per presentar els nostres projectes i per entrevistar al grup musical “Laboratorio Sonoro”.

La Sílvia Jambert, Educadora Social del SRC i conductora dels programes de ràdio CFP, valora la iniciativa de la següent manera: “Una experiència realment enriquidora i motivadora pels nostres participants”. I afegeix que va ser una jornada on van compartir vivències i vam poder establir vincles amb altres persones que formen part del teixit associatiu de la salut mental.