“Els meus dies en quarentena” reflexions d’un jove de Prelaboral

“Els meus dies en quarentena” reflexions d’un jove de Prelaboral

Aquests dies no han estat molt normals, més aviat excepcionals per haver estat vivint una pandèmia que em retrotreu a una situació a l’Euopa de 1945 en aball per l’emergència que hi ha a tot el vell continent.

Sempre m’ha agradat la història, però una cosa és llegir-la i una altra viure un panorama “similar” a les pandèmies que han assolat a la humanitat des de la prehistòria. Em ve al cap, en primer lloc, la gran pesta bubònica de mitjans del segle XIV o la grip espanyola  de 1918, molt més letals.

Per sort aquesta pandèmia en comparació a les dues mencionades és un joc de nens. De tota manera és perillosa segons la franja d’edat i l’estat de salut de cada persona.  De moment en el meu entorn no hi ha, que es sàpiga, senyals del virus.

En quant a com estic vivint la quarentena és com unes vacances tancat a casa enfocat en les meves aficions, a part d’estar en família, ajudar a casa i fer la feina de l’institut i l’associació. Estic accentuat a passar tot el dia tancat a casa i és per això que no noto estar tancat tants dies a casa en comparació amb altres casos que és justament el contrari.  També perquè ocupo el temps, sempre tinc coses a fer  relacionades amb les meves aficions i interessos.

Però en part també trobo a faltar sortir al carrer i portar una rutina perquè estar tot el dia tancat a casa tampoc és bo i sóc molt conscient d’això. Fins i tot jo necessito sortir i airejar-me.