Els nens i nenes del CRAE visiten el Camp Nou per a veure el Barça – Villanovense

Els nens i nenes del CRAE visiten el Camp Nou per a veure el Barça – Villanovense

La cinquena diada del soci solidari promoguda pel FC Barcelona va permetre als infants del CRAE assistir al camp en motiu del partit de tornada de setzens de final de la Copa del Rei

IMG-20151210-WA0000 (3)

El partit que va enfrontar el FC Barcelona amb el FC Villanovense el passat dimecres 2 de desembre va suposar la cinquena edició de la diada del soci solidari, una oportunitat per a que persones de diferents  associacions i institucions d’acció social puguin gaudir de veure un partit de l’equip blaugrana al Camp Nou. I gràcies a això, vuit nens i nenes del CRAE van assistir a aquesta eliminatòria de la Copa del Rei.

Mitjançant la Dgaia (Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència) que va rebre entrades per part del club, els infants van ser testimonis de la golejada per 6 a 1 dels homes de Luis Enrique davant el modest equip de segona divisió B. Per la majoria d’ells era la primera vegada que visitaven el Camp Nou i s’ho van passar d’allò més bé amb el partit.

La iniciativa d’aquesta jornada especial de futbol va ser tot un èxit, ja que l’assistència al Camp Nou va ser de 67703 espectadors, superant els 57655 de l’any 2012 amb la visita de l’Alavés a la mateixa ronda eliminatòria. I amb aquesta diada del soci solidari a més, el club dóna un cop l’any la possibilitat de viure un partit en directe a gent que habitualment no es pot pagar les entrades.