Els nois i noies del CRAE reben una donació per part de Tuc Tuc

Els nois i noies del CRAE reben una donació per part de Tuc Tuc

L’empresa de moda infantil va cedir quatre caixes plenes de roba pels menors de l’entitat en una acció solidària

L’empresa Tuc Tuc es va posar en contacte amb els responsables del CFP la setmana passada per oferir una donació de roba infantil als vint nois i noies que acull el Centre Residencial d’Acció Educativa. Dimarts mateix els responsables de Tuc Tuc van visitar les instal·lacions del CRAE i els van portar quatre caixes plenes de roba que van cedir de manera desinteressada. Es va preveure, a més, que aquesta col·laboració es podés ampliar en un futur.

En el recorregut que van fer pel Centre Residencial d’Acció Educativa, els treballadors de la marca de roba van poder veure la cura que es té amb els seus joves residents. Carles Claveria, encarregat de la donació de Tuc Tuc, va destacar que “quan vam veure el centre, ens va encoratjar encara més a col·laborar amb ells, ens va agradar molt el que estan fent”.

També va matisar que “quan vam pensar en portar a terme aquesta iniciativa, volíem que la nostra aportació es fes d’una manera directa, sense intermediaris. I el CRAE va ser la destinació més encertada per a fer-ho possible”.

Per la seva part Irene Cerezo, educadora social i psicòloga del CRAE, va voler agrair la generositat de Tuc Tuc perquè “no és molt comú que una empresa ofereixi aquest tipus de col·laboració i estem molt contents. A nosaltres ens arriben a vegades donatius de veïns i particulars, però no és habitual que ens trobem amb una situació com la d’avui”.

Per a ella és molt important ja que “hem de destinar anualment una part dels nostres fons a comprar roba pels nois i noies però si rebem accions solidàries com aquesta, podrem fer servir aquests diners per a altres necessitats que també són molt rellevants”.

En finalitzar el donatiu, els responsables de les dues entitats van declarar la intenció de mantenir el contacte per a possibles futures col·laboracions. També van acordar que en uns dies, quan els menors escullin la roba que els hi vagi bé, retornaran a Tuc Tuc la que no es pugui fer servir i aquesta serà repartida posteriorment per altres CRAEs del territori. Es tancarà així un cercle solidari que vol contribuir a que les necessitats bàsiques dels nens i nenes com ara el vestir, quedin ben cobertes.