Els usuaris i usuàries del CFP podran gaudir del programa Apropa Cultura a Mataró

Els usuaris i usuàries del CFP podran gaudir del programa Apropa Cultura a Mataró

El conveni entre les regidories de Cultura i Benestar Social mataronines i aquest projecte de lleure inclusiu a nivell català permetran a les entitats socials assistir a espectacles i activitats a la nostra ciutat

img_20170110_120800

El passat dimarts 10 de gener va tenir lloc al Teatre Monumental de Mataró l’anunci de l’adhesió del consistori al programa Apropa Cultura. Amb aquest acord, els usuaris i usuàries del Centre de Formació i Prevenció i les altres entitats socials de la ciutat podran assistir a una àmplia majoria de la programació cultural mataronina a preus molt reduïts, amb un preu màxim de 3€.

El Teatre Monumental i el Centre d’Arts Escèniques Can Gassol seran els dos primers equipaments municipals que oferiran els descomptes d’Apropa Cultura. Es reservarà un 2% de l’aforament dels espectacles per a persones de les entitats socials que vulguin assistir a les diverses cites programades.

Dins els espectacles inclosos destaquen la temporada estable de teatre i dansa, les funcions de Sortim en Família (dirigides a infants i adolescents), les obres de Fet a Mataró (protagonitzades per companyies locals) i els concerts que la Casa de la Música organitzi al Teatre Monumental.

El CFP porta anys participant al programa Apropa Cultura i de fet, s’havien organitzat anteriorment sortides a l’Auditori, però la participació de l’Ajuntament de Mataró al programa donarà més facilitats per a poder realitzar activitats culturals amb les persones que atén la nostra entitat.

El programa Apropa Cultura porta més de deu anys apostant per la inclusió cultural dels col·lectius que tenen més difícil accés a les activitats de teatres i museus i actualment compta amb 65 equipaments associats en tot el territori català. Entre ells destaquen l’Auditori de Barcelona, el Teatre Lliure, el Teatre Nacional de Catalunya, el Palau de la Música Orfeó Català o el Liceu. Des de la seva posada en marxa, ha aconseguit més de 130000 assistències de diversos col·lectius entre tots els teatres i museus adscrits.