Empreses amb una demostrada Responsabilitat Social Corporativa participen a la setmana d’Speed Dating

Empreses amb una demostrada Responsabilitat Social Corporativa participen a la setmana d’Speed Dating

La setmana passada vam acollir una nova edició d’Speed Dating. Van ser cinc dies de trobades entre empreses i persones candidates a ser contractades procedents de diverses entitats. Aquesta iniciativa és una acció de la subcomissió d’inserció sociolaboral de la Taula de salut mental, que coordina la Miriam Pérez i en Domènec López, Cap i Coordinador del servei d’Intermediació Laboral del CFP, respectivament.

Les empreses participants a l’Speed Dating van ser UHL Ingesan, Abacus, Educat Serveis Professionals, Adecco, Solidança, Bricodepot i L’Arca del  Maresme. La gran majoria d’elles assisteixen de forma recurrent als Speed Dating que oganitzem. Això evidencia la seva aposta per la inclusió laboral de persones pertanyents a col·lectius vulnerables i, per tant, fa palesa la seva Responsabilitat Social Corporativa. També és una setmana que mostra la voluntat de les persones que acompanyem d’aconseguir la inserció laboral i, així, avançar cap a la seva autonomia.

La setmana d’Speed Dating és sempre enriquidora. Les persones representants de les empreses veuen a molts candidats en un sol matí i difonen la seva tasca. Per la seva banda, les persones que estan en cerca activa de feina poden conèixer diverses empreses, fer pràctiques de dur a terme una entrevista i optar a aconseguir un contracte laboral.