Entreguem els premis del concurs VOLART, en un acte comunitari el Dia Mundial de la Salut Mental

Entreguem els premis del concurs VOLART, en un acte comunitari el Dia Mundial de la Salut Mental

Avui, 10 d’octubre, és el Dia Mundial de la Salut Mental. Coincidint amb aquesta data tan significativa per a nosaltres hem compartit una estona de reflexió i diversió, en un acte que ha comptat amb l’entrega de premis del concurs VOLART com a acció central.

La trobada ha començat amb un parlament de Jaume Clupés, Director General del CFP, i de Pilar Guardeño, Regidora de Salut de Premià de Mar i jurat de VOLART d’enguany.

Seguidament, hem realitzat una taula rodona per a parlar sobre salut mental i gent gran. Així, hem conversat sobre els dos col·lectius protagonistes del certamen: els participants, persones que conviuen amb una problemàtica de salut mental i els destinataris de les obres, la gent gran. Les persones que han format part de la taula rodona han estat professionals que atenen a persones d’ambdós col·lectius.

L’acte ha continuat amb l’entrega de premis a les persones guanyadores i de postals guanyadores a Radars, entitat receptora d’enguany. Hem pogut conèixer el projecte de la mà de la Bea, la seva coordinadora. I, després, veure totes les postals participants de VOLART.

Finalment, les ballarines de Conex han fet una exhibició per a tots els assistents, que l’hem acompanyat d’un picapica amistós. Tot això ha tingut lloc a la Biblioteca Martí i Rosselló de Premià de Mar.

Un plaer compartir el Dia Mundial de la Salut Mental. Gràcies a tots per formar-ne part i felicitats als autèntics protagonistes: els guanyadors de VOLART.