Participeu al Concurs “Volart”

Participeu al Concurs “Volart”

Presentem la tercera edició del concurs Volart organitzat pel CFP. Un certàmen que té com a finalitat potenciar l’art en una doble vessant, plàstica i escrita, com una via privilegiada d’expressió subjectiva, alhora que promou la solidaritat i sinèrgies entre entitats, col·lectius i persones dins la comunitat.

 

Art postal com a inici d’un vincle i del viatge cap a un destinatari

L’eix central esdevé l’ ‘art e-mail’ o art postal, a partir del qual es crea un objecte viu que tindrà un destinatari. Aquesta creació no mor amb el concurs sinó que és l’inici d’un vincle. Les postals seleccionades s’envien cada any a una entitat relacionada amb el lema que guiarà la creació de la postal literària. En aquesta tercera edició les postals s’enviaran a una entitat que es dedica a treballar amb joves vulnerables que conviuen amb una problemàtica de salut mental. El lema de la postal serà “Dibuixem el futur”.

 

La postal és una petita gran creació de text i il·lustració, que viatja fins arribar a les mans del seu destinatari provocant la sorpresa i la màgia de rebre, com abans, una correspondència a la bústia. Tanmateix, la força de les postals resideix en el seu missatge breu i personal. Els principals valors que reuneix l’objecte ‘postal’ són la il·lusió d’escriure pensant en un destinatari, el valor de la creació artística i artesanal i la sorpresa que provocarà a l’altre el fet de rebre-la.

 

Per a participar-hi, llegiu detalladament les bases, descarregueu-vos la postal on fareu la vostra creació i feu-nos arribar el document de registre.

 

Molta sort