Finalitza Dona’m eines, el primer programa exclusiu per a DONES, amb una millora important de la ocupabilitat de les participants

Finalitza Dona’m eines, el primer programa exclusiu per a DONES, amb una millora important de la ocupabilitat de les participants

Un programa del servei de Formació i Intermediació laboral de l’entitat, possible gràcies al programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials de Fundació La Caixa.

“Dona’m eines” es va iniciar el setembre del 2021 i ha acabat recentment. Gairebé un any on hem treballat, amb les 18 dones participants, perquè s’apoderin en el seu procés d’inserció laboral.

 

Especial focus en la perspectiva de gènere i la igualtat entre diversitats funcionals

Totes les participants a “Dona’m eines” conviuen amb una discapacitat i/o problemàtica de salut mental.  L’equip professional ha posat èmfasi amb què el treball per a millorar la ocupabilitat i les competències personals, es faci amb l’objectiu d’aconseguir disminuir les desigualtats que provoquen les diferències de gènere i la diversitat funcional. Dones empoderades coneixedores de les seves habilitats i possibilitats de ser unes bones treballadores.

Així mateix, també hem destinat temps i esforços a millorar l’ús d’eines digitals, tan necessari avui en dia.

 

Onze mesos de treball intens amb bons resultats

De les 18 dones que van iniciar el programa, 10 estan treballant avui en dia. Dada molt més que positiva. Concretament, els resultats del programa són els següents:

Uns resultats satisfactoris que, esperem, poder repetir en futurs programes centrats en l’atenció i la millora de la inserció laboral de dones. Una experiència molt postiva per a tots/es!