Finalitza l’experiència de Parelles Artístiques a Mataró

Finalitza l’experiència de Parelles Artístiques a Mataró

El programa artístic del CFP Alterarte s’ha encarregat per primer cop durant aquest estiu d’una iniciativa on artistes professionals col·laboren amb artistes amateurs en format de parelles i creen conjuntament les seves obres

IMG_20160708_100640.jpg

Els artistes d’Alterarte han estat treballant durant tot l’estiu amb artistes professionals locals en el projecte Parelles Artístiques. Aquest programa, que s’organitza des de l’any 2006 per la Fundació Centre Mèdic Psicopedagògic d’Osona, ha comptat per primera vegada amb la participació d’Alterarte com a organitzador de l’esdeveniment a la ciutat de Mataró amb el suport i participació dels artistes de l’Associació Sant Lluc per l’Art i la Fundació Iluro.

sam_1040

Les parelles participants han estat treballant colze amb colze durant diverses sessions per crear obres amb tècniques diferenciades que van des del collage fins a l’edició de fotografia i vídeo. Segons els seus protagonistes, l’experiència ha estat molt enriquidora per als artistes d’Alterarte, ja que han après moltes coses treballant amb artistes amb tanta experiència com els de l’Associació Sant Lluc per l’Art. També aquests professionals s’han mostrat sorpresos de les capacitats i la voluntat d’aprendre dels nois i noies del Programa Artístic per a la Integració del CFP.

El resultat d’aquest programa de Parelles Artístiques s’exposarà el proper mes de gener a l’Ateneu de la Fundació Iluro a Mataró en una festa que servirà per donar a conèixer el valor de la col·laboració de tots aquests artistes i mostrar les obres que han resultat del seu treball conjunt.