Finalitza la tasca d’informadors/es per a sensibilitzar a la ciutadania de membres d’Intermediació Laboral

Finalitza la tasca d’informadors/es per a sensibilitzar a la ciutadania de membres d’Intermediació Laboral

Quatre persones de diferents programes del servei d’Intermediació Laboral han aconseguit la seva inserció laboral durant un mes treballant com a informadors/es de les mesures a dur a terme per a prevenir la transmissió del Covid-19 a la ciutat de Mataró. Així, l’objectiu de la seva tasca ha estat aconseguir que la ciutadania es sensibilitzi i actuï de forma responsable per evitar els contagis. Aquest grup ha estat coordinat per una professional del CFP.

L’oportunitat d’accedir a aquestes posicions ha estat possible gràcies a la iniciativa de l’Ajuntament de Mataró d’ampliar l’equip d’informadors/es durant el període estival. Les persones ateses pel CFP han treballat coordinades per parelles a les zones de Rocafonda, Cerdanyola i platja.

Entre les tasques diàries hi havia informar d’aspectes com ara la manera correcte de posar-se la mascareta i donar-ne en cas de que algú no en tingués,  la necessitat del rentat de mans  i de mantenir la distància de seguretat i detectar quines realitats o comportaments podien propiciar el contagi.

Una experiència enriquidora en una tasca tan necessària avui en dia que ajudarà a les persones del servei d’Intermediació Laboral a millorar el coneixement sobre com tenir un comportament responsable entorn al Covid-19 i que suposarà un esglaó més per a aconseguir la seva fita: accedir al mercat laboral de forma indefinida.