Finalitza Tria Itinerari amb un 67% de les persones ateses inserides laboralment

Finalitza Tria Itinerari amb un 67% de les persones ateses inserides laboralment

Tria Itinerari és un projecte del Programa d’Ajuts a Iniciatives Socials 2020 de Fundació La Caixa. Destinat a persones que conviuen amb una problemàtica de salut mental i/o que estan en situació de vulnerabilitat, el seu objectiu és aconseguir la seva inserció sociolaboral.

Recentment ha finalitzat aquest projecte.

 

Varietat de perfils entre les persones ateses

Entre la trentena de persones ateses, 18 homes i 12 dones, hi ha edats molt variades: 3 tenen de 18 a 30 anys, 21 de 31 a 50 i 6 de 51 a 61. La situació de les persones que hem acompanyat també és diversa: 15 es troben en risc d’exclusió, 15 conviuen amb una malaltia mental i 15 més són perceptores de la Renda Garantida de Ciutadania. Evidentment, algunes d’elles es troben, alhora, en més d’una d’aquestes situacions.

 

Un balanç molt positiu de resultats ocupacionals

Mitjançant itineraris individualitzats, l’equip professional de Tria Itinerari ha ajudat a les persones ateses a inserir-se laboralment. Ho ha fet aportant-los recursos pel seu desenvolupament individual, fomentant la igualtat d’oportunitats i de formació en competències tècniques, digitals i transversals i fent-les partícips de tasques comunitàries.

Un treball conjunt, de les persones ateses i l’equip, que conclou amb molts bons resultats: 20 persones inserides laboralment (el 67% respecte el total), 2 que participen a programes de formació i 1 a un conveni de pràctiques.

 

Estem molt contents amb el resultats i agraïts amb Fundació La Caixa per a fer-ho possible.