Finalitzem Sinergies laborals amb 12 contractacions i 5 intervencions educatives a empreses

Finalitzem Sinergies laborals amb 12 contractacions i 5 intervencions educatives a empreses

Sinergies laborals ha comptat amb la participació de 20 persones. Totes elles conviuen amb una problemàtica de salut mental i/o estan en risc d’exclusió social. Ha estat possible gràcies al programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials de Fundació La Caixa.

L’objectiu general de Sinergies laborals és establir sinergies entre persones dels col·lectius esmentats i empreses a fi d’afavorir el seu grau d’ocupabilitat. També cerca sensibilitzar a les empreses properes del territori, formar-les i fer-les partícips del programa, que es va iniciar a l’abril del 2022 i s’ha allargat fins fa dues setmanes.

Hem realitzat tant activitats adreçades a les persones que atenem com a les empreses. Amb les persones ateses hem fet tutories, tallers formatius per a treballar diverses vessants com ara tècniques de recerca de feina o competències transversals i un taller de motivació i imatge personal. A nivell corporatiu hem fet prospecció, assessoraments laborals i intervencions educatives amb empreses. També vam organitzar un Speed Dating.

Han estat deu mesos de treball intens. Considerem que 12 contractacions i 5 accions de sensibilització a empreses són un balanç positiu. Seguirem treballant en pro de la inclusió laboral de les persones que atenem.