Finalitzen les temporades de Bricura i Pati Interior

Finalitzen les temporades de Bricura i Pati Interior

Aquest mes de juliol s’han gravat els dos darrers programes dels espais radiofònics en els que participen usuaris i usuàries del Centre de Formació i Prevenció

 

Els integrants dels programes Bricura i Pati Interior ja tenen vacances. A principis de juliol van gravar els últims capítols de la temporada. Durant el proper mes de setembre començaran a treballar amb nous continguts i serà a l’octubre quan els podrem tornar a escoltar a les dues ràdios locals on s’emeten aquests espais, Mataró Ràdio i Ràdio Premià de Mar.

 

Pati Interior és un programa de Mataró Ràdio que porta més de 7 anys a la graella d’aquesta emissora. Està format per quatre persones. Bricura és un espai que aquest any ha començat el seu camí a Ràdio Premià de Mar. Fa uns anys, els usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitacio Comunitària Burriac ja havien intervingut dins un programa més gran, però ha estat enguany quan han pogut consolidar els seus continguts dins un magazine d’una hora de durada. L’equip està integrat per 5 persones.

 

Aquests dos programes formen part de l’àmbit d’activitats comunitàries dels dos Serveis de Rehabilitació que gestiona el Centre de Formació i Prevenció. La seva intenció és fer participar a les persones amb problemes de salut mental de la vida pública i normalitzar la seva situació i trencar l’estigma a través dels mitjans de comunicació.