Fòrum Salut Mental proposa accions prioritàries a dur a terme en matèria de salut mental i exposa la situació actual

Fòrum Salut Mental proposa accions prioritàries a dur a terme en matèria de salut mental i exposa la situació actual

La salut mental és una de les grans preocupacions davant la crisi sanitària, econòmica i social que estem vivint i a la que haurem de fer front. És per això que la federació d’entitats Fòrum Salut Mental està treballant en un Pla Integral de Salut Mental.

Hi proposa un conjunt de mesures que cerquen aconseguir un model d’atenció comunitària en salut mental i addiccions que proporcioni oportunitats i eines adients per la recuperació i la inclusió social de totes les persones.

Demanen que, des de l’administració i des dels programes electorals que actualment s’estan donant a conèixer, es tinguin en compte les seves propostes i que hi hagi un compromís de treballar en aquesta direcció un cop s’iniciï la legislatura i s’assumeixin les responsabilitats dins dels òrgans de govern.

 

Concretament, la part més rellevant del Pla Integral cara les eleccions és la presentació de la Proposta d’accions prioritzades per les entitats membre i un anàlisi de la situació actual de la salut mental i les addiccions.

 

El CFP volem ajudar a Fòrum Salut Mental, federació de la que formem part, a donar a conèixer les seves propostes i donar veu a aquesta realitat amb la que tots i totes convivim i a la que es necessari vehicular solucions amb celebritat.