Homenatge a Fèlix Feliu

Homenatge a Fèlix Feliu

Recentment el Fèlix Feliu ens ha deixat. Una persona referent en iniciatives socials i assistencials de Mataró i molt vinculada al CFP des de l’origen de l’associació.

Va ser el primer director de Càritas Mataró i ho va ser durant quatre dècades. Tot un referent del voluntariat mataroní i de l’ajuda a les persones més necessitades entesa com a forma vital i solidària.

El Fèlix va ser soci del CFP durant més de 30 anys, una vintena dels quals va ser membre de la Junta de la nostra entitat. La seva vinculació amb el CFP es remunta als orígens de l’entitat quan, Càritas Interparroquial de Mataró (CIM), sota la seva presidència, va cedir un local al barri de Cirera, on es desenvolupaven diverses activitats de formació i inclusió per a joves en situació de marginalitat. Aquí es va iniciar l’activitat del CFP. Un origen que recordem sempre vinculat al suport de CIM a través del Fèlix.

Una ajuda i acompanyament que han perdurat al llarg de tota la seva vida.

Des del CFP sempre el recordarem com a una persona participativa, voluntariosa, amb iniciativa. I, sobretot, amb una ferma convicció i compromís per a millorar la qualitat de vida dels col·lectius vulnerables.

Fèlix, descansa en pau.