“In Memoriam” i “Onatge de sentiments”, obres guanyadores de la Tercera Edició dels Jocs Florals CFP

“In Memoriam” i “Onatge de sentiments”, obres guanyadores de la Tercera Edició dels Jocs Florals CFP

Després de cinc dies de votació popular és un plaer compartir amb vosaltres la poesia i l’obra de narrativa breu guanyadores de la tercera edició dels Jocs Florals CFP. “Onatge de sentiments” de Ramón Pilar, ha estat la poesia més votada. Per la seva banda, “In memoriam” de Scarlett Talbot Hastings ha estat la guanyadora en la modalitat de narrativa breu. Moltíssimes felicitats a les persones premiades. Ben aviat farem un acte per a fer la donació del premi, un lot de llibres de Llibre Actiu, la llibreria d’intercanvi del CFP.

 

Participació de persones de més recursos que mai

És una gran alegria poder-vos explicar que la tercera edició dels Jocs Florals ha comptat amb la participació de persones ateses des de diverses entitats de la xarxa pública de salut mental. De fet, fins ara mai s’havien unit a la iniciativa persones de tants serveis. Concretament, de l’Hospital de Dia de Mataró, del Programa d’Atenció Específica a Trastorns Psicòtics Incipients, del servei prelaboral del Molí d’en Puigvert, del CEO de Fundació el Maresme i dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del CFP.

Estem molt agraïts amb les persones que s’han volgut unir als Jocs Florals del CFP i, també, amb els professionals que ho han fet possible, difonent la iniciativa i acompanyant-los, quan ha calgut, en el procés.

 

Un concurs que creix any a any

Els Jocs Florals del CFP va ser una iniciativa sorgida durant el confinament, ara fa dos anys. Volíem compartir el Sant Jordi amb les persones que atenem.  Potser per les limitacions de quan tot va començar i, alhora, per estar emmarcat en la diada de Sant Jordi, jornada molt significativa al territori,  un dels objectius més rellevants és que el concurs vagi creixent any a any i, fins aquesta tercera edició, així ha estat. Cada any més comunitari, més participatiu i més inclusiu.

 

Amb tot, desitgem retrobar-nos el 2023. Una quarta edició que ja estem definint i a la que esperem que puguem fer, ara ja sí, un acte comunitari en majúscules.

Gràcies a tots per a fer-ho possible.