Iniciem la formació per a professionals del CFP “Intervencions en les psicosis”

Iniciem la formació per a professionals del CFP “Intervencions en les psicosis”

Aquesta setmana l’equip d’infància de l’entitat ha començat el curs “Intervencions en les psicosis”. Una formació interna impartida per Marcelo Edwards, Psicòleg i Psicoanalista, membre de la Fundació Europea per al Psicoanàlisi i supervisor de casos de l’entitat. S’allargarà fins el Juliol.

A banda de l’esmentat equip, professionals dels recursos de salut mental i de serveis transversals també l’impartiran en un segon grup.

L’objectiu d’aquesta formació és donar eines i coneixements a diversos equips de l’entitat per a entendre aspectes vinculats amb la nostra tasca. Les persones que hi assisteixin obtindran un Títol Acreditatiu.

El curs s’emmarca en la idea de que els símptomes, l’angoixa, les inhibicions i altres fenòmens que fan patir el subjecte en les diferents estructures clíniques són l’efecte dels nuaments i desnuaments que produeixen els esdeveniments traumàtics. Hi abordarem com la seva cura li permet reprendre les diferents dimensions de la seva subjectivitat.

 

Una formació adaptada a la realitat actual

El curs serà preferentment presencial, amb l’ús de mascareta obligatòria, també es podrà fer telemàticament. Així respectarem la normativa d’aforament marcada en cada moment i, alhora, facilitarem a les persones que tinguin dificultats per desplaçar-se en algun moment poder-hi assistir.

 

Una formació que, per fi, podem iniciar en format presencial després de molts mesos en que ha estat impossible degut a la realitat sanitària.