Responsables del CRAE Mas Sant Jordi assisteixen al 19è Fòrum de la Fedaia

Responsables del CRAE Mas Sant Jordi assisteixen al 19è Fòrum de la Fedaia

Jaume Clupés, director del CFP i ex-president de l’institució, també va ser present en aquesta cita anual

Els passats dies 14 i 15 d’octubre la Fedaia, la federació d’entitats catalanes que defensen els drets dels infants amb situacions de pobresa o desemparament, va celebrar el seu 19è Fòrum. Responsables del Centre Residencial d’Acció Educativa  van assistir a la reunió que va servir per presentar una nova campanya anomenada “La infància no pot esperar”, amb l’objectiu d’aconseguir millores en l’atenció als menors al nostre país.

Jaume Clupés, director del Centre de Formació i Prevenció i ex-president de la Fedaia, també va ser present en aquestes jornades on es van donar a conèixer moltes novetats. Clupés i els seus companys de la federació volen fer realitat la PEUC, una prestació per als infants de 2500 euros anuals que contribuiria significativament a pagar la seva manutenció, a la que moltes famílies no poden arribar.

També els aspectes com la millora efectiva del nivell educatiu que permeti afrontar amb més garanties als nens i nenes el seu futur així com evitar l’abandonament escolar han estat posades sobre la taula. Ara queda en mans de l’administració atendre aquestes demandes tan necessàries per a assegurar un millor desenvolupament de tots els àmbits en els quals els infants en són els protagonistes.