La festa de celebració del 40è aniversari del CFP, un record per sempre

La festa de celebració del 40è aniversari del CFP, un record per sempre

El passat dissabte 23 de novembre vam organitzar una jornada festiva plena d’activitats per a celebrar el  40è aniversari de la nostra entitatMés enllà dels actes preparats, aquesta festa va suposar una oportunitat per compartir una estona amb totes les persones i entitats que han format part d’aquests 40 anys treballant per a la comunitat, recordar tot el viscut i plantejar escenaris de futur en un ambient distès i proper.

 

Els actes es van iniciar amb un passa carrers del Projecte Mil Caps, del programa Alterarte amb la Fundació Setba, amenitzat per la música de Bandarra La Llàntia. Membres de l’equip del CFP i d’altres entitats, usuaris/es i familiars, amics/gues i coneguts/des es van unir per fer un divertit recorregut en què Bandarra La Llàntia es va implicar per animar el passeig dels Mil Caps i de tots els i les assistents. El recorregut va finalitzar a la Plaça de l’Ajuntament de la capital maresmenca on va tenir lloc una arrossada popular, que va preparar la Germandat de Jesús Captiu i Nostra Sra. dels Dolors de Mataró.

 

La celebració es va allargar fins entrat el vespre amb una tarda de concerts. La rumba d’Oscar Torres Trio va animar a tots els presents a partir de les cinc de la tarda on, tot i el fred, la plaça es va anar omplint de persones que ens volien acompanyar durant aquest acte i gaudir del concert.

 

 

A partir de dos quarts de set de la tarda va començar el concert d’ Hotel Cochambre  amb les seves mítiques versions on la plaça es va omplir de gom a gom. La cloenda ideal per a una festa commemorativa de 40 anys de treball per a la comunitat, acompanyats de tots els/les protagonistes i persones que han donat suport a aquesta llarga i enriquidora tasca social.

 

Moltíssimes gràcies a tots els/les assistents.  Esperem compartir 40 anys més amb tots/es vosaltres!