La Fundació Fedamar presenta el nou equip de la Penya Barcelonista Special Barça al SRC Maresme

La Fundació Fedamar presenta el nou equip de la Penya Barcelonista Special Barça al SRC Maresme

El Servei de Rehabilitació Comunitària Maresme va ser l’espai on es va celebrar la presentació de la nova formació de Futbol 7 integrada per persones amb diferents tipus de discapacitat

 

La Fundació Fedamar i el Centre de Formació i Prevenció es van reunir el passat 21 de juliol al SRC Maresme per a presentar el nou equip de Futbol 7 de la Penya Barcelonista Special Barça al Maresme. Aquesta serà la primera formació del club blaugrana a la comarca que integrarà a persones amb diverses discapacitats, tant físiques com mentals.

 

La Fundació Fedamar ja porta temps col·laborant amb el CFP, ja que el seu equip de bàsquet Fedamar Boet està integrat per alguns jugadors que són atesos per la nostra entitat. Durant la celebració, el coordinador de la Fundació Fedamar Pere Prat va voler destacar que “estem agraïts de poder fer aquesta inauguració al SRC Maresme. El CFP col·labora molt amb nosaltres i alguns dels nois de l’equip venen del Servei de Rehabilitació.”

 

També el director de Fedamar Enric Cervera ens va explicar què representa aquest nou projecte esportiu al Maresme. Cervera creu que “per a nosaltres significa poder donar més possibilitats a les persones amb discapacitat que vulguin fer esport i vestir els colors del Barça”.

 

En motiu d’aquesta ocasió especial, que va reunir unes cincuanta persones, el FC Barcelona va cedir unes rèpliques de la Copa de La Lliga, la Copa del Rei i la Champions League perquè els assistents a l’acte es fessin fotografies amb elles.