La Memòria 2019: mostra de la tasca del CFP durant l’any del seu 40è aniversari

La Memòria 2019: mostra de la tasca del CFP durant l’any del seu 40è aniversari

Des de la finalització de l’any de celebració de quatre dècades d’atenció a les persones del CFP hi ha hagut un canvi de paradigma que ens ha commocionat a tots/es: l’arribada de la crisi del Covid-19. La tasca que realitzem s’ha vist intensificada i hem hagut de modificar formes de treball i adaptar-nos a les mesures de protecció en temps record.

Poc esperàvem el futur que ens deparava durant el 2019, quan vam celebrar 40 anys al servei de la comunitat, amb diversos actes festius que vam compartir amb persones ateses, professionals, membres de l’administració pública, persones vinculades a l’entitat, amics/gues i tots/es aquells que van ser partícips dels actes que vam preparar. Entre ells, una exposició on mostràvem cronològicament l’evolució del CFP Maresme i la tasca realitzada i una gran festa amb Cercavila, dinar popular i concerts.

En aquest document volem compartir amb vosaltres la Memòria del 2019 on s’hi expliquen les activitats realitzades, atenent a persones amb problemàtica de salut mental, infància, adolescència i famílies.

 

Hi podeu trobar l’explicació de tots els serveis que oferim i les activitats que hem realitzat en cadascun d’ells, saber les persones ateses i conèixer el seu perfil, descobrir quantes persones han aconseguit la inserció laboral, entre altres aspectes.

 

Esperem que sigui del vostre interès!

Memòria 2019 CFP