“La meva mare” de Paula, obra de narrativa breu guanyadora dels Jocs Florals CFP 2021

“La meva mare” de Paula, obra de narrativa breu guanyadora dels Jocs Florals CFP 2021

“LA MEVA MARE” DE PAULA

Sempre he pensat que jo no he sigut desitjada al món…..Però tot va canviar quan la meva mare i jo ens vam trobar, perquè jo buscava una mare i ella desitjava una filla, i va ser amor a primera vista !!
Sempre m´explica que després d’agafar-me a coll ,va saber que estaríem juntes per sempre.
Ella sembla que tingui poders màgics , perquè sempre em descobreix quan faig malifetes…. a vegades és dura i no em passa ni una, però això es perquè m´estima molt .
De tant en tant penso que ella i jo no ens assemblem en res físicament i em poso trista, però llavors ella em mira somrient i em diu que no és així .Un dia la meva Mare i jo ens vam posar davant del mirall i vam descobrir que tenim una orella més gran que l´altra les dues, i a més vaig veure que tenim els mateixos gestos de la cara.Jo em vaig posar molt contenta de veure que sí que ens assemblàvem!!!
Jo sé que sempre estarem juntes ,passi el que passi, tant en els mals moments com en els bons moments, perquè ella es la meva mare i m´estima tal com sóc , i és que a una mare se li té un amor tant infinit que no es pot ni imaginar…….