La xarxa d’entitats de Mataró de CaixaProinfància donem el tret de sortida al 2024 amb una trobada de la que hem estat amfitrions

La xarxa d’entitats de Mataró de CaixaProinfància donem el tret de sortida al 2024 amb una trobada de la que hem estat amfitrions

Avui s’ha celebrat la reunió de la xarxa d’entitats de Mataró del programa CaixaProinfància a les oficines centrals de la nostra entitat. El Centre de Formació i Prevenció (CFP) en som prestadors dels serveis de Logopèdia, Psicoteràpia, Reforç escolar i els recent estrenats Tallers terapèutics familiars.

Les entitats que formem part d’aquesta xarxa som Salecians Sant Jordi, que n’és la coordinadora, Cáritas, Agi, Eduvic, Ventijol i el Centre de Formació i Prevenció (CFP). En aquesta primera trobada anual hem fet seguiment dels objectius del 2024, hem comentat l’estat de les entitats, hem supervisat un cas i, per últim, hem ensenyat a les companyes les noves instal·lacions a les que properament traslladarem els serveis del programa que desenvolupem.

CaixaProinfància és el projecte de Fundació La Caixa que treballa per oferir una vida millor a infants i adolescents de 0 a 18 anys que viuen en situació de pobresa i exclusió social. Ho fa a través d’un model d’acció social i educativa que ajuda a impulsar la seva inclusió social i la de les seves famílies.

Els serveis que s’ofereixen són reforç educatiu i equipament escolar, centres oberts, campaments i activitats d’estiu, tallers educatius familiars, alimentació i higiene infantil, ulleres i audiòfons i suport psicològic. Els duem a terme entre un gran nombre d’entitats que actuem al llarg de tot el territori espanyol, incloent Illes Canàries i Balears.

Iniciem aquest any nou amb ganes de seguir treballant en pro de la inclusió dels infants i de fer-ho conjuntament amb tots els companys de la xarxa de la ciutat.