L’alcalde de Mataró visita el Centre de Formació i Prevenció

L’alcalde de Mataró visita el Centre de Formació i Prevenció

David Bote va mantenir una reunió amb els responsables de l’entitat que va servir com a primera presa de contacte per treballar conjuntament en les polítiques socials

El recentment nomenat alcalde de Mataró, David Bote, juntament amb Isabel Martínez, regidora de Benestar Social, Convivència i Habitatge, Asunción Muñoz, cap de Serveis Socials de l’Ajuntament i Maria Àngels Briansó, coordinadora de l’àrea de Participació i Serveis a les persones, van visitar el passat dijous la seu del Centre de Formació i Prevenció. En la reunió que van mantenir amb els responsables de l’associació, Jaume Clupés, director del centre, va explicar-los els diversos àmbits en els quals es mouen les activitats que ara mateix desenvolupa l’entitat.

La trobada va ser una primera presa de contacte entre la institució i els caps de temàtiques socials del consistori. Va servir perquè els representants polítics coneguessin de primera mà projectes com el Centre Especial de Treball La Klosca, el programa artístic AlterArte o els diferents equipaments de tallers, centres de rehabilitació comunitària, pisos tutelats i altres serveis que té l’entitat. També van poder comprovar la feina que es fa des del CFP en la protecció de la infància i l’adolescència, l’atenció a les persones amb problemes de salut mental i la lluita contra la pobresa.

Tant l’alcalde com la regidora de benestar, la cap de serveis socials i la coordinadora de participació van escoltar atentament l’exposició dels responsables del centre i van estar d’acord en impulsar algunes reformes o millores en diversos temes d’importància, malgrat que en aquesta primera cita encara no es van acabar de perfilar completament.

Així doncs, la reunió va ser només un acostament inicial per seguir avançant en el camí conjunt entre consistori i entitats del sector social. De totes maneres, va acabar amb un compromís de properes trobades, per comptar amb el CFP en els projectes de polítiques i serveis socials que l’Ajuntament té previst continuar o arrencar de nou en aquesta legislatura.