L’àrea d’Intermediació Laboral del CFP aconsegueix 16 convenis de pràctiques amb empreses

L’àrea d’Intermediació Laboral del CFP aconsegueix 16 convenis de pràctiques amb empreses

Aquests acords de col·laboració han sorgit gràcies als programes FOAP i SIOAS que ha portat a terme el Centre de Formació i Prevenció durant l’any 2016

1-CIMG1758

Els tècnics de l’àrea d’Intermediació Laboral del Centre de Formació i Prevenció han estat treballant amb les persones que atén l’associació per tal d’aconseguir convenis de pràctiques amb empreses locals. En concret han sorgit arran dels programes FOAP i SIOAS, que ha ofert el CFP durant el curs 2016 als seus usuaris i usuàries. Fruit d’aquests cursos s’ha pogut aconseguir 16 convenis laborals amb empreses del territori.

El curs FOAP (Formació d’Oferta en Àrees Prioritàries) s’ha realitzat en l’especialitat de “Auxiliar de Serveis de Neteja”. Per la seva part, el SIOAS (Serveis Integrals d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció de Persones amb Discapacitat o Trastorns de la Salut Mental) s’ha centrat en el disseny i desenvolupament d’itineraris individuals d’inserció laboral.

Les empreses que han participat en els convenis han estat Deyse, Ndavant, Limpiezas Lina, Cultius Itxart, Fundació el Maresme i La Klosca, CET. El Centre de Formació i Prevenció està molt agraït a totes aquestes empreses pel seu compromís i col·laboració en projectes socials que acosten als usuaris i usuàries de la nostra associació al món laboral.