L’artista Karin d’Alterarte exposa més d’una vintena de quadres a la biblioteca de Premià de Mar

L’artista Karin d’Alterarte exposa més d’una vintena de quadres a la biblioteca de Premià de Mar

La mostra “Acuarelas, imágenes y sueños” del nostre company d’Alterarte ha estat exposada des del 12 al 23 de juny a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras de la localitat maresmenca

IMG_20170627_165856

El dimecres 14 de juny un grup d’artistes i educadors d’Alterarte van acostar-se a la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras de Premià de Mar per acompanyar l’Òscar Cervantes (amb pseudònim artístic Karin) a la seva exposició de pintures titulada “Acuarelas, imágenes y sueños”. La mostra ha estat exposada durant dues setmanes, del 12 al 23 de juny en aquest equipament municipal.

Es tracta d’una col·lecció d’una vintena de quadres amb motius paisatgístics que el nostre company ha anat desenvolupant durant anys. En aquestes pintures es pot veure un clar sentit de quotidianitat, ja que Karin interpreta amb el seu pinzell entorns propers en unes imatges que reflecteixen serenor, definides pel naturalisme.

IMG_20170627_165927

També podem trobar entre els seus quadres la representació de diversos objectes com un bol ple de fruita o una ampolla i copa de vi sobre la taula, amb clares reminiscències a “La Cistella del Pa” de Dalí o la “Natura Morta” de Zurbarán.

En global, aquesta és una exposició que té l’objectiu de mostrar el talent d’aquest artista, que traspassant les barreres de l’art brut, aposta per la meticulositat a l’hora de plasmar les seves inquietuds artístiques, amb un gran encert.