L’equip de Manteniment d’espais naturals i solars treballa pel Campionat de Catalunya de cros, realitzat ahir a Mataró

L’equip de Manteniment d’espais naturals i solars treballa pel Campionat de Catalunya de cros, realitzat ahir a Mataró

Mataró va viure ahir el Campionat de Catalunya de cros, un esdeveniment emmarcat en el trofeu Ciutat de Mataró que organitza el Grup d’Atletisme Lluïsos Mataró. Una cita imprescindible a la que és un plaer estar presents com a professionals i com a entitat mataronina.

L’equip de Manteniment d’espais naturals i solars, un any més, s’ha encarregat de que el terreny estigués preparat per a que s’hi pogués disputar la prova. Ho ha fet realitzant tasques de desbrossament, retirada d’herbàcies i neteja, tant de la part exterior com del circuit. Podeu veure l’abans i el després a la següent imatge:

El departament Comercial del CFP compta, a més del servei de Manteniment d’espais naturals i solars, amb el de Repartiment de publicitat, Jardineria i viver, Càrrega i descàrrega i Atenció i acollida al públic i venda d’entrades per espectacles. Són serveis amb una vessant social doncs hi afavorim la inclusió laboral de persones que estan en risc d’exclusió social i /o vinculades als serveis d’atenció de la nostra entitat.