L’equip nordamericà Georgia State Panthers visita els nois i noies del CRAE

L’equip nordamericà Georgia State Panthers visita els nois i noies del CRAE

Aquesta trobada va ser organitzada per l’Associació Esportiva Boet Mataró, que va convidar al conjunt d’EUA a un torneig durant la seva gira europea

 

L’equip de bàsquet de la ciutat d’Atlanta Georgia State Panthers va fer una petita gira europea a principis d’agost. Tenien programat un partit amb un combinat de jugadors de Mataró però també van tenir temps de fer una activitat amb els nens i nenes del CRAE a les instal·lacions de l’Associació Esportiva Boet el passat 5 d’agost. En concret, el conjunt nordamericà va estar jugant a bàsquet amb els infants i els va regalar unes bambes a cadascun amb la col·laboració de la Fundació Samaritan’s Feet.

 

Va ser una visita molt especial. Una acció solidària que va permetre als infants del CRAE conèixer als jugadors americans, actuals campions de la Sun Belt, el campionat universitari de bàsquet de la regió sud dels Estats Units, en la que participen equips de diferents estats com Texas, Alabama, Louisiana, Arkansas, Florida, Kentucky o la mateixa Geòrgia.

 

Els “Panthers” van estar jugant una estona amb els nois i noies del CRAE i després els van regalar unes bambes, en el que va ser la primera acció de Samaritan’s Feet a Espanya. Aquesta associació és una organització internacional que reparteix sabates esportives a la infància en risc d’exclusió.

 

També molt especial va ser l’aportació de l’Associació Esportiva Boet Mataró, encarregada de fer possible aquest acte, que de ben segur quedarà en el record dels seus participants, tant per una banda com per l’altra.