Les Santes, la Festa Major i el pic de feina estival de l’equip Comercial

Les Santes, la Festa Major i el pic de feina estival de l’equip Comercial

Un any més els serveis comercials treballen a tot gas per Les Santes de Mataró. Darrere dels dies festius hi ha moltes hores de preparació i persones implicades. Tal i com comenta en Llibert Clupés, Responsable dels Serveis Comercials de l’entitat: “En aquestes dates tots els implicats tenim una forta voluntat de treballar perquè tot surti el millor possible”.

Enguany, les tasques que ens ha encomanat l’Ajuntament de Mataró han estat de càrrega i descàrrega, logística i distribució, preparació i revisió del material dels diferents actes que es realitzen i supervisió de comandes. També donem suport en els muntatges i desmuntatges dels escenaris i de les carpes. Alhora, estem presents en els espais on es necessita ajuda per posar tanques, cadires o  senyalitzacions. Polivalència, flexibilitat i agilitat per resoldre imprevistos és la manera d’arribar a tot de la millor manera possible.

Estem encantadíssims de treballar, un any més, a la Festa Major de la ciutat que ha vist néixer i créixer l’entitat. Glòria a Les Santes!!