Llibre Actiu arriba a la xifra de 22000 exemplars registrats

Llibre Actiu arriba a la xifra de 22000 exemplars registrats

El servei de bookcrossing gratuït del Centre de Formació i Prevenció continua ampliant el seu fons de biblioteca

llibreactiu

Quan l’any 2009 va començar a funcionar el projecte de Llibre Actiu al carrer Muntanya de Mataró, poc es podrien pensar els seus responsables que la col·lecció assoliria una xifra tan important de llibres i publicacions a l’abast de qualsevol usuari o usuària interessat en la literatura. I és que ahir vam conèixer que ja són 22000 els articles catalogats fins ara pels treballadors del servei. El fons de biblioteca ha anat creixent de manera gradual durant els últims sis anys i a hores d’ara, encara queden alguns llibres que estan pendents per inscriure en aquest total.

La llibreria, gestionada per persones amb problemes de salut mental i seguint la pràctica de contacte social i normalització d’aquest col·lectiu que és present en totes les activitats del Centre de Formació i Prevenció, està oberta a tothom. Només cal que portem un llibre que ja hem llegit i el canviem per un altre de nou. És un sistema d’intercanvi cultural que porta ja temps funcionant entre els veïns del barri de Cirera i de bona part de Mataró, però que potser no és del tot conegut per moltes persones que de ben segur en voldrien fer ús.

És per això que aquesta fita de reunir 22000 llibres és molt important per als responsables de Llibre Actiu. Perquè vol dir que cada vegada hi ha més exemplars que estan a la vostra disposició al carrer Muntanya nº79 de Mataró i que el servei funciona d’una manera fluïda. Us animem a visitar les seves instal·lacions i a formar part d’aquesta iniciativa solidària de foment de la lectura a la nostra ciutat.

Si us interessa saber més, podeu llegir el reportatge sobre Llibre Actiu que explica de manera més àmplia l’activitat del servei:   http://bit.ly/1SfyNqC