Llibre Actiu i Alterarte organitzen una parada per la diada de Sant Jordi

Llibre Actiu i Alterarte organitzen una parada per la diada de Sant Jordi

Els dos programes del Centre de Formació i Prevenció van muntar un estand de llibres al carrer de La Riera de Mataró

18076651_10158581752355634_7239079135420351422_o

El programa d’intercanvi de llibres Llibre Actiu i el programa artístic per a la integració Alterarte del Centre de Formació i Prevenció van unir-se per muntar una parada en motiu de la festivitat de Sant Jordi. Allí es podien trobar exemplars de la mateixa llibreria de bookcrossing i també es va presentar el llibre Follia, una experiència conjunta de poemes, dibuixos i pintures fruit de la cooperació de Matissos i el Programa Alterarte amb la participació d’Art Social i SETH Studio.

El Centre de Formació i Prevenció va voler ser present en la diada fomentant la participació d’usuaris i educadors que van atendre a les persones que s’acostaven a la parada. També s’oferia informació sobre les activitats de l’Associació i es podien adquirir punts de llibre fets a mà pels mateixos artistes d’Alterarte.

Així doncs, aquestes dues activitats culturals que porta a terme el Centre de Formació i Prevenció i que desenvolupen àmbits socialment tan importants com la literatura i l’art, van poder mostrar el seu treball en una data tan important al calendari com és Sant Jordi.