Llibre Actiu, punt cultural del barri de Cirera

Llibre Actiu, punt cultural del barri de Cirera

La Comissió de Festes del barri mataroní cedeix cada any una pàgina del seu programa de festes per a la llibreria d’intercanvi que té el CFP a Cirera

 

Llibre Actiu és un equipament del Centre de Formació i Prevenció situat des de l’any 2009 al barri de Cirera de Mataró. Es tracta d’un servei d’intercanvi de llibres gestionat per persones amb problemes de salut mental que està molt arrelat al veïnat. Des que la llibreria va obrir les portes al Carrer Muntanya de Cirera, la Comissió de Festes del barri sempre l’ha tingut en compte per al seu programa d’activitats.

 

Aquest any no ha estat una excepció. El programa de la Festa Popular de Cirera 2018, que es celebra del 25 d’agost al 2 de setembre, inclou un anunci de Llibre Actiu en una de les seves planes. És per això que des de la llibreria i el Centre de Formació i Prevenció agraïm aquesta aportació de la Comissió per donar a conèixer encara millor Llibre Actiu.

 

Aquest servei sempre ha volgut ser un punt cultural de referència del barri que permeti a les persones que hi viuen l’accés al seu extens catàleg de publicacions. Accions desinteressades com aquesta afavoreixen sense cap dubte la consolidació de Llibre Actiu entre les persones que visiten habitualment la llibreria i també entre les que encara no hi han vingut.