Mapa de l’activitat comercial del CFP durant el confinament

Mapa de l’activitat comercial del CFP durant el confinament

Els serveis comercials del CFP estan formats per activitats variades. Així doncs, el manteniment de la seva tasca durant aquestes setmanes ha estat diversa i les mesures a prendre s’han hagut de definir de forma individualitzada vetllant per la protecció de l’equip i de les persones amb qui coincidien en tot moment.

Alguns serveis han estat actius en tot el període i, mica en mica, la resta es van reactivant.

Els que han estat oberts en tot moment han estat el servei de neteja i el de jardineria. La neteja s’ha realitzat a particulars i ha reforçat la seva tasca al CRAE on ha estat necessari dedicar-hi més temps tenint en compte la convivència de tots els infants i joves amb educadors/es, amb l’equip directiu i el personal de serveis 24 hores al dia.

La cura de jardins s’ha mantingut a particulars i també s’ha treballat a l’hivernacle. El Viver del CFP  havia de començar la seva activitat durant el confinament, no ha pogut ser però aquesta etapa s’ha aprofitat per fer planter tot i que no hi hagin pogut incorporar encara les persones dels diferents col·lectius. Tal i com comenta Llibert Clupés, responsable dels Serveis Comercial “Ara estem adequant l’espai per a començar així que puguem”.

Les activitats que han estat aturades però ja s’han iniciat són el manteniment de solars i la distribució de publicitat.

El en primer cas, hem reactivat la tasca del CFP a particulars i a l’Ajuntament de Mataró. I, si la situació ho permet, la setmana que ve iniciarem el servei a Ajuntaments d’altres municipis.

El servei amb perspectives menys positives és, lògicament, el de càrrega i descàrrega,doncs se centra en el suport a espectacles,  un dels últims àmbits que s’obrirà degut a la crisi sanitària que estem vivint.

Així doncs, varis dels serveis comercials del CFP han patit aturades durant aquest període però, mica en mica, la majoria d’ells s’estan activant. Serà una molt bona noticia quan podem treballar amb total normalitat possibilitant la inserció laboral dels col·lectius i oferint els nostres serveis amb la màxima qualitat.