Maresme Continuum estrena nova web

Maresme Continuum estrena nova web

L’aliança de les entitats maresmenques Comunitat Terapèutica del Maresme, CFP, Fundació Molí d’en Puigvert i La Klosca- CET cerca, amb aquest lloc web renovat, donar a conèixer la seva tasca a professionals, entitats del sector i ciutadania de forma més àgil i intuïtiva.

Hi descobrireu el seu objectiu i raó de ser, missió i valors, l’engranatge de recursos d’atenció a persones amb una problemàtica de Salut Mental que ofereix, la Unitat de Prevenció a l’Exclusió (UPE) i l’actualitat de l’aliança i de les entitats que en formen part.

Maresme Continuum

L’associació Maresme Continuum neix de la unió d’entitats del territori que presten serveis assistencials des d’ençà.

El seu principal objectiu és establir una línia d’actuació comú, especialment en Rehabilitació Psicosocial, coherent amb les necessitats de la comarca. Així mateix, treballa per aconseguir una optimització de recursos i per a oferir una continuïtat assistencial mitjançant el desenvolupament de programes comuns, la consolidació dels recursos ja existents i la creació d’iniciatives d’inserció laboral.

Aquesta aliança estratègica, en el marc d’una atenció centrada en la persona i en un context de recursos escassos, esdevé una oportunitat d’oferir serveis més potenciats i articulats per a un nombre més gran de persones.

Us animem a fer-hi una ullada: web Maresme Continuum.