Mataró celebra la 7a Marxa per a la Salut Mental

Mataró celebra la 7a Marxa per a la Salut Mental

Unes 700 persones van participar en aquesta caminada destinada a conscienciar sobre l’estigma de la salut mental en la societat

 

El passat diumenge 11 de novembre teníem una cita amb la Marxa per a la salut mental a Mataró, que enguany arribava a la seva setena edició. En aquesta ocasió, més de 700 persones van participar en els dos recorreguts proposats. La caminada va ser organitzada com cada any per un bon nombre d’entitats, entre elles el Centre de Formació i Prevenció.

 

A les 9 del matí els participants van iniciar el seu recorregut a la platja d’El Callao de Mataró. Els que van triar l’itinerari llarg van seguir vorejant la riera de Sant Simó i van continuar en direcció a les Cinc-Sènies cap amunt. Els que van optar pel recorregut curt, van dirigir-se cap al Passeig Marítim en direcció a Vilassar.

 

L’objectiu d’aquesta Marxa anual es fer més visible la realitat de la salut mental a la nostra societat i poder seguir fent pinya per reivindicar-la a la ciutat de Mataró. Així també serem més partícips de la feina que entitats i usuaris fan cada dia per a trencar l’estigma i transformar la realitat d’aquest col·lectiu.