Nou espai per a dones al Servei de Rehabilitació Comunitària Burriac

Nou espai per a dones al Servei de Rehabilitació Comunitària Burriac

Des de l’SRC Burriac fa setmanes que treballem per posar fil a l’agulla a aquest grup tan especial. Un espai voluntari, de proximitat, que treballa des d’una lògica horitzontal i d’intimitat per abordar les inquietuds comunes de totes les participants.

Hi posarem en pràctica el treball comunitari que forma part de l’adn del CFP per parlar de les vivències i necessitats de les participants des de la perspectiva de “ser dona” com una manera d’estar en el món.

Aquest grup, format per professionals de l’entitat i usuàries, es reunirà quinzenalment per tal de compartir les seves inquietuds i desitjos i materialitzar-los en diverses accions.

 

Compartició de temàtiques comuns

Totes aquestes dones es veuen travessades per algunes qüestions en comú com són la salut mental, la dependència emocional, el feminisme o la sexualitat.

En aquest espai, l’abordatge d’aquests aspectes des de la obertura i l’escolta de totes les veus participants, serà un dels temes centrals.

 

Idees d’accions a dur a terme

Tot i que el grup està en una fase embrionària ja han sorgit algunes propostes com són compartir experiències, lectures, dur a terme videofòrums o participar o assistir a diferents esdeveniments del territori per donar visibilitat a la seva mirada.

 

Un nou projecte que s’empeny amb la il·lusió de millorar la qualitat de vida i donar veu a totes aquelles dones del SRC que hi vulguin formar part, fent accions comunitàries i inclusives des del prisma de ser dona en totes les seves vessants.