Onze alumnes han rebut el títol d’Expert en Neteja d’Immobles del CFP i Inserta

Onze alumnes han rebut el títol d’Expert en Neteja d’Immobles del CFP i Inserta

El programa formatiu per a persones amb trastorn mental ha finalitzat atenent a onze participants amb la col·laboració entre el CFP i Inserta, entitat de la ONCE per a la formació de treballadors amb discapacitat

CIMG1400 (2)

El passat 20 de novembre va finalitzar el curs d’Expert en Neteja d’Immobles que impartia el Centre de Formació i Prevenció. Ha estat el primer programa formatiu de l’entitat que ha comptat amb el suport d’Inserta, un programa de la ONCE que té per objectiu la formació i inserció laboral de persones amb discapacitat. En aquesta convocatòria han participat onze alumnes que han après les diferents funcions d’aquest lloc de treball.

El curs, de 150 hores lectives, ha constat d’una primera part de teoria en que els participants han rebut els conceptes principals sobre tècniques, eines i productes de neteja que després han hagut de fer servir en la part més pràctica. En aquesta segona fase, els alumnes del programa han treballat fent pràctiques a diferents instal·lacions del Centre de Formació i Prevenció com les oficines, els pisos assistits de l’entitat, el Centre Residencial d’Acció Educativa i la seu del servei prelaboral.

Durant la realització de les activitats han estat supervisats per Maria Gago, tècnica de seguiment d’Inserta que ha anat monitoritzant els seus progressos. I en finalitzar el curs, totes les persones que han complert l’itinerari del programa han rebut un títol d’assistència i aprofitament i també han estat premiats amb una petita beca que reconeix la seva presència a les classes.

De cara a l’any que ve, el Centre de Formació i Prevenció té la intenció de tornar a col·laborar amb la Fundació ONCE i el seu projecte Inserta per a oferir un nou curs de neteja als seus usuaris i usuàries.