Participem a La Marató, enguany dedicada a la salut mental

Participem a La Marató, enguany dedicada a la salut mental

Aquest diumenge se celebra La Marató de TV3. L’esdeveniment solidari per excel·lència català. Cada any hi participem, però, enguany, amb la il·lusió afegida de que està dedicada a recollir beneficis per ajudar a visibilitzar i millorar una de les realitats per les que treballem dia rere dia: la salut mental.

La necessitat de cuidar la salut mental està molt en boga des de la irrupció de la pandèmia i creiem que és un magnífic moment per a donar-hi veu, mostrar que existeix i que és possible tenir una bona qualitat de vida convivint amb una problemàtica de salut mental.

Des del CFP hi participarem fent una paradeta a Gran Via de Lluís Companys a Premià de Mar i una xerrada sobre salut mental de la mà de Laura Gómez, cap del Servei de Rehabilitació Comunitaria Burriac.

 

Venda d’artesania, pastissos i tallers infantils de manualitats

Diverses entitats de Premià de Mar, entre elles l’SRC Burriac,  amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat, organitzen una fira artesana a benefici de La Marató.

Aquest diumenge es farà d’11.00 a 14.00hs a Gran Via de Lluís Companys (davant de Plaça dels Països Catalans). L’SRC Burriac hi estarà present posant a la venda manualitats fetes per artistes del servei de rehabilitació comunitària i d’Alterarte, el programa artístic de l’entitat, quadres d’artistes d’aquest mateix programa exposats a La Col·lectiva de Sant Lluc  i pastissos. Així mateix, es farà una activitat de manualitats per a infants, dinamitzada per persones ateses i professionals del SRC.

 

Xerrada sobre salut mental de la mà de Laura Gómez, Cap del SRC Burriac

La Laura Gómez, psicòloga sanitària i cap del SRC Burriac, parlarà de salut mental a l’acte que ha preparat l’Agrupament escolta Amon- Ra de Premià de Mar. Un esdeveniment que comptarà amb galetes, xocolatada i diverses activitats. Tindrà lloc el dissabte de 17.00 a 20.00 a la Plaça Nova de Premià de Mar. La Laura hi intervindrà a les 18.00 de la tarda. Explicarà com treballem des del SRC Burriac i, alhora, de salut mental i de com ha afectat la situació sanitària que estem vivint a moltes persones. A més, respondrà a tots els dubtes que plantegin els assistents.

El 50% dels beneficis d’aquesta trobada estaran destinats a La Marató.

 

 

 

 

Aquestes seran les dues aportacions que farem des del CFP en el marc de La Marató. Desitgem que aquesta edició sigui tot un èxit i que la salut mental continuï fent-se visible des de la vessant de que es pot tenir una vida de qualitat convivint amb una problemàtica de salut mental.