“Paz en el mundo” i “Los siete nudos”, obres guanyadores dels Jocs Florals CFP

“Paz en el mundo” i “Los siete nudos”, obres guanyadores dels Jocs Florals CFP

El desig de viure en un món millor i una història de superació són les temàtiques de les obres que han estat guanyadores dels Jocs Florals CFP d’enguany. “Los siete nudos”, de I.Z. Rouze en la modalitat de narrativa breu i “Paz en el mundo”, d’Alba en la de poesia.  A les persones guanyadores les acompanyem des del Molí d’en Puigvert i des del CFP, respectivament.

Volem felicitar als guanyadors i a tots els participants. Tal i com ens han comentat membres del jurat, ha estat difícil decidir, doncs hi ha hagut obres de molta qualitat.

També volem agrair als professionals per animar a les persones ateses a participar-hi. Hem comptat amb obres de persones acompanyades des de Fundació el Maresme, Fundació el Molí d’en Puigvert, el CSMA de l’Hospital de Mataró i, també, des del CFP. Gràcies per a fer-ho possible.

Ens retrobarem l’any que ve, en aquest concurs emmarcat en una diada tan especial com és Sant Jordi continuar , així, promocionant l’escriptura i la lectura i mostrant que les dots de les persones que conviuen amb una problemàtica de salut metnal i lluitant, així, contra l’estigma.

L’any que ve, més i millor!