PUMSA cedeix vuit ordinadors al CRAE Mas Sant Jordi

PUMSA cedeix vuit ordinadors al CRAE Mas Sant Jordi

L’empresa constructora municipal renova els seus equips i dóna al Centre Residencial d’Acció Educativa del CFP els seus ordinadors antics

 

A finals del passat mes de setembre, PUMSA va contactar amb el Centre Residencial d’Acció Educativa  (CRAE) per informar-los que havien de renovar els seus equips informàtics i que disposaven de vuit ordinadors antics per cedir. Mitjançant un conveni signat, el CRAE va rebre aquests PCs que ja funcionen a disposició dels nens i nenes.

Els termes de la cessió de PUMSA informen que aquests ordinadors ja no poden ser utilitzats per a finalitats professionals i que per tant, poden ser útils en altres aplicacions. Aquest és el motiu principal pel qual l’entitat ha proposat la donació gratuïta. Els equips han estat entregats formatejats i preparats per a la seva nova etapa al CRAE.

També cal dir que dos d’aquests ordinadors han estat transportats al Servei Prelaboral del CFP. D’aquesta manera, altres programes del Centre de Formació i Prevenció també s’han pogut beneficiar de la donació per part de PUMSA.