Rècord de participació a la 11a Marxa per la Salut Mental de Mataró:

Rècord de participació a la 11a Marxa per la Salut Mental de Mataró:

Avui s’ha celebrat la 11a Marxa per la salut mental de Mataró. Què millor que acabar-la amb l’alegria de que hi hagi hagut més participants que mai? Enguany han estat 825 persones les que s’hi han inscrit. La xifra més alta de la història de la Marxa!

La Marxa ha comptat amb la presència de representants institucionals com Juan Carlos Jerez, Diputat del Congrés, Bea Delgado, Regidora d’Esports i Laura Seijo, Regidora de Ciutat inclusiva i saludable de l’Ajuntament de Mataró.

En els parlaments que s’han fet previs a l’inici de la caminada, Jordi Mela, Sots-director del Centre de Formació i Prevenció (CFP) ha llegit el manifest titulat “Salut Mental i addiccions, molt camí per recórrer” fet pel Dia Mundial de la Salut Mental d’enguany.

La Marxa per la salut mental està organitzada per Forum Salut Mental, federació d’entitats a la que el Centre de Formació i Prevenció (CFP) hi representem gran part de la comarca del Maresme. La Marxa compta amb un comitè organitzador format per particulars, entitats i empreses que, voluntàriament, vetllem perquè tot surti de la millor manera possible. Des de l’Albert Guti, passant per l’ACFEM salut mental, Mataró Camina, la colla Maimakansu, la Fundació educativa cor de Maria, bar la Morera, nosaltres mateixos, el CFP, i un llarg, etc.

 

 

Amb tot, avui ha estat un matí de caminar junts per la salut mental. Des del CFP volem agraïr a Forum Salut Mental i Addiccions la iniciativa, a tots els voluntaris i voluntàries amb qui compartim organització la seva tasca. I a tots els assistents per ser-hi, per caminar-la i per compartir-la. No hi ha salut sense salut mental.