Reprenem Comunicació Digital, el programa transversal creat per formar en l’àmbit digital a persones que atenem

Reprenem Comunicació Digital, el programa transversal creat per formar en l’àmbit digital a persones que atenem

En la nostra pràctica diària ens adonem de necessitats que comparteixen diversos serveis o col·lectius dels que atenem. Per donar-hi resposta, creem programes que anomenem transversals: tracten temàtiques de forma integral i hi poden assistir persones que acompanyem des de diferents recursos. És el cas de Comunicació Digital, dissenyat per impartir coneixements en l’ús quotidià de noves tecnologies a persones que atenem des de recursos de  salut mental. Recentment ha recuperat l’activitat després de la parada estival.

Finançat per Fundació La Caixa, és una aposta que creiem que era necessària per a poder dotar de competències que donaran autonomia i la possibilitat d’inserir-se a la comunitat i al món laboral a persones que atenem. Aquestes habilitats, a dia d’avui, ja són necessàries per fer activitats tan quotidianes com estudiar, buscar feina, treballar i/o mantenir relació amb amics i familiars.

A Comunicació Digital hi assisteixen 25 persones que acompanyem des del SRC Maresme, el SRC Burriac, el servei Prelaboral i Formació i Intermediació Laboral.

Els hi oferim acompanyament individualitzat en el procés d’aprenentatge digital, activitats grupals per adquirir coneixements en noves tecnologies i accions individuals i grupals per fer servir eines tecnològiques en el dia a dia.

Tot plegat, amb el fi d’aprendre a manegar-se amb les noves tecnologies i a fer ús de les eines digitals sense necessitat de suport. Acabar amb la bretxa digital també és inclusió.