St. Jordi Juliol 2020, una diada diferent

St. Jordi Juliol 2020, una diada diferent

Com sabem, enguany la diada s’ha vist completament alterada per la crisi sanitària. El St Jordi és una festivitat que vivim de forma molt intensa i amb una gran alegria i que conté elements com la cultura i l’estima cap als nostres propers. Uns valors i tradicions que hem volgut mantenir aquest any des del CFP.

 

Durant el mes de juliol hem fet dos actes per celebrar la diada. En primer lloc, vam fer l’entrega del lot de llibres de Llibre Actiu, la llibreria d’intercanvi gratuïta del CFP, a les guanyadores dels Jocs Florals CFP, el concurs de poesia i narrativa que vam realitzar virtualment el mes d’abril.

 

Per altra banda, ahir, 23 de Juliol, en motiu de la nova data fixada per celebrar la diada, els i les artistes d’Alterarte van visitar l’exposició “Col·lecció Bassat 1990-1999 (I)” a la Nau Gaudí, acompanyats/des per la Blanca, la coordinadora del programa, i per la Maria José Carrasco. Després van pintar roses al pati del museu per a viure conjuntament la diada amb aquest acte simbòlic.

 

Malgrat les restriccions, la voluntat dels professionals del CFP és que les persones usuàries segueixin gaudint de la cultura i la tradició de la manera més festiva possible. Amb aquestes activitats hem participat d’aquest St Jordi diferent.