Tercera edició dels Jocs Florals del CFP, el certamen de Sant Jordi de l’entitat

Tercera edició dels Jocs Florals del CFP, el certamen de Sant Jordi de l’entitat

S’acosta La Diada de Sant Jordi i, amb ella, els Jocs Florals del CFP. Queda lluny el naixement d’aquest concurs: va ser en ple confinament domiciliari amb la idea de poder celebrar junts, en la distància, Sant Jordi.

Seguim amb la innovació feta a la segona edició: convidem a participar al concurs a altres entitats. Així, volem que sigui un esdeveniment comunitari, cultural i inclusiu, dirigit a persones ateses des de recursos de salut mental de la comarca del Maresme.

 

Un concurs de temàtica lliure en dues modalitats

Els Jocs Florals cerquen donar lloc a la llibertat i a la creativitat de les persones participants. Així doncs, no hi ha cap indicació de temàtica, la idea és que cadascú escrigui sobre el que vulgui i/o senti. Això sí, l’obra haurà de ser narrativa breu o poesia. En el primer cas, amb una extensió no superior a les dues pàgines i, en el segon, a una pàgina.

Pot ser tant en català com en castellà, estar signada amb pseudònim o nom real. I, pels que estiguin més engrescats en participar-hi, poden fer-ho en les dues modalitats. Cada persona només podrà enviar una obra a cadascuna de les modalitats.

 Us presentem les bases dels Jocs Florals per tal de que en coneixeu els detalls.

 

Estarem contentíssims/es de que formeu part d’aquest concurs!