Totes les empreses participants a l’”Speed Dating” han contractat a persones d’Intermediació Laboral

Totes les empreses participants a l’”Speed Dating” han contractat a persones d’Intermediació Laboral

Recentment persones que atenem des de diversos programes del servei de Formació i intermediació laboral han assistit a un Speed Dating: una trobada entre empreses que cerquen contractar persones i candidats/es que es troben en cerca activa de feina. S’anomena Speed Dating doncs són dinàmiques àgils que permeten als candidats conèixer l’empresa i presentar-se i, a les empreses, explicar la seva tasca i saber si alguna de les persones assistents pot encaixar en els perfils que estan cercant.

Els resultats d’aquesta dinàmica han estat molt positius doncs n’han sorgit cinc contractes laborals. Les tasques que realitzaran les persones contractades són variades: des de caixera, passant per operari de residus i reposadora, fins a manipulador i mosso de magatzem.

 

Una activitat emmarcada en el programa Sinergies Laborals

Aquest Speed Dating és una de les dinàmiques que hem preparat dins del programa Sinergies Laborals, que forma part dels Programes d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials de Fundació La Caixa.

Sinergies laborals està destinat a persones en situació d’atur que es troben en risc d’exclusió social i/o que conviuen amb una problemàtica de salut mental. El seu objectiu és millorar les insercions laborals, vincular empreses del territori amb persones que atenem i lluitar contra l’estigma.

A banda de l’Speed Dating es realitzaran diverses d’activitats. Entre elles, tutories individuals, prospecció d’empreses i assessorament laboral.

 

És una molt bona noticia iniciar aquest projecte amb cinc insercions laborals. Seguirem treballant en pro de millorar la ocupabilitat de les persones que acompanyem.