Tres usuaris del CFP aconsegueixen un guardó a la Nit de l’Esport de Mataró

Tres usuaris del CFP aconsegueixen un guardó a la Nit de l’Esport de Mataró

En Ferran, en Dani i l’Edgar van emportar-se el premi a esportistes més destacats en la categoria d’Esport Adaptat gràcies a la seva victòria als Special Olympics el passat novembre

nitesport

Imatge de la retransmissió de la Nit de l’Esport a M1tv

Tres usuaris del CFP van rebre una distinció com a millors exponents de l’Esport Adaptat de la nostra ciutat el passat dilluns 3 d’abril. En Ferran, en Dani i l’Edgar van pujar a l’escenari del Teatre Monumental a recollir el premi per la seva participació i triomf en la secció de bàsquet als Special Olympics que es van celebrar a Reus durant el novembre de l’any passat.

La Nit de l’Esport, que acull als millors esportistes del curs a Mataró, va reconèixer l’esforç d’aquests tres nois que juguen habitualment al Fedamar Boet. Va ser un premi conjunt que tots tres van rebre amb gran il·lusió. Tots tres es van aixecar de la platea del Teatre Monumental amb la seva medalla d’or penjada del coll. Joan Morell, en representació de la Diputació de Barcelona, va ser l’encarregat de donar les estatuetes als tres guanyadors.

Des del Centre de Formació i Prevenció volem felicitar-los personalment per aquesta fita i animar-los a seguir practicant esport i aconseguir molts més reconeixements com aquest.