Un grup d’usuaris del CFP estrena l’obra “Simplemente Amor” a l’Aula de Teatre de Mataró

Un grup d’usuaris del CFP estrena l’obra “Simplemente Amor” a l’Aula de Teatre de Mataró

Aquest espectacle és fruit del taller de teatre que els nostres companys han estat treballant durant els darrers quatre mesos

20170715_173522080_iOS

El passat dissabte 15 de juliol un grup de sis usuaris i usuàries del Servei de Rehabilitació Comunitària de Mataró van estrenar la seva obra “Simplemente Amor” a l’Aula de Teatre de la capital del Maresme davant d’una cinquantena de persones. La peça, que va durar una mitja hora, va ser una experiència molt enriquidora pels seus integrants, que van veure com el públic assistent rebia amb gran emoció la seva actuació.

Fa quatre mesos l’actriu i directora de La Teatral de Masnou, Aina Ripol, va començar un petit taller de teatre amb sis usuaris i usuàries del Centre de Formació i Prevenció. L’objectiu era poder treballar amb ells una obra de teatre que significaria el primer tast d’aquesta disciplina artística per part de tots ells. La feina que han estat fent durant aquest temps va materialitzar-se en un espectacle que representa diferents reflexions sobre l’amor viscut des del punt de vista d’un grup de joves.

20170715_172646756_iOS

Van assistir a l’obra diversos educadors del CFP i el director del Servei de Rehabilitació Comunitària Jordi Escrig va dedicar unes paraules als joves actors i actrius i a la directora just abans de començar la funció. Després, va ser el torn d’aquesta nova companyia anomenada “Imagina Teatre”.

El taller de teatre és una de les novetats d’aquest any en el pla del Centre de Formació i Prevenció de poder oferir més serveis i activitats als seus usuaris i usuàries. Tenint en compte que aquesta ha estat la primera vegada que es realitzava aquesta activitat, ha estat tot un èxit i esperem que es pugui repetir els propers anys.

Els actors i actrius de la companyia “Imagina Teatre” són:

Daniel Duran, Ferran Gironès, Cristian Guirao, Natalia Martín, Maria Podadera i Javier Sánchez